High Tea en lunchLekker genieten van een vers kopje thee met uitzicht op de schapen in de wei? Happen in de heerlijkste seizoengebonden lekkernijen?

In de sfeervolle omgeving van het landgoed Nienoord kun je voortaan High Tea aanvragen voor groepen. Of het nu een familiefeest, een verjaardag of een bedrijfsuitje betreft, De Scheperij bezorgt je een verwen-middag tussen de schapen. Wat te denken van een heerlijke chocoladetaart of zelfgebakken scones met clotted cream? En uiteraard hoort daar ook een vers kopje thee of koffie bij.

Prijs voor High Tea: 19,50 p.p.

De High Tea is aan te vragen voor groepen vanaf minimaal 8 personen, klik hier voor aanvraag.

Arrangement schapendrijven met High Tea

Wil je graag genieten van lekkere hapjes maar ook nog iets actiefs doen?

Tijdens het schapendrijven kun je zien hoe een Border Collie de schapen onder controle houdt en jij en je teamgenoten gaan zelf ervaren hoe de dieren op jullie reageren, als je de plaats in gaat nemen van de hond. Naast dat er ook geleerd kan worden over samenwerking en communicatie, is het ook vooral een ontspannen en gezellig uitje!

Voor groepen vanaf minimaal 10 tot 30 personen en uitstekend geschikt voor bedrijfsuitjes, communicatietrainingen voor bedrijven maar ook voor vrijgezellenfeestjes en familie-uitjes. Het arrangement is uitsluitend te reserveren.

Klik hier voor aanvraag en vrijblijvende offerte

Arrangement Wandeling met gids over het landgoed Nienoord met High Tea

Landgoed Nienoord staat bekend om zijn prachtige weilanden en vergezichten. Dit mooie stukje natuur ligt midden in Leek en kan voortaan onder begeleiding van een gids verkend worden. Wie weet loopt de kudde wel met je mee! Aan het einde van de wandeling staat er een heerlijke High Tea voor je klaar en kan het nagenieten beginnen.

Voor groepen van minimaal 10 tot 30 personen. Het arrangement is uitsluitend te reserveren.

Klik hier voor aanvraag en vrijblijvende offerte.